Nieuwe manier van behangen

Iedereen kent het wel. Of het nou word geschilderd, behangt of versierd met schilderijen of foto’s, de muren in huis zijn een belangrijk onderdeel voor uw huis. De een heeft een knalblauwe muur de ander een witte muur met leuke foto’s van de familie erop. Alleen kost dat heel wat tijd. Heel de muur verven of behangen en er gaan wel wat dagen voorbij wil het er leuk en sfeervol uitzien. En als uiteindelijk de klus gedaan is moet er een enorme rotzooi nog opgeruimd worden.

Tegenwoordig moet dit toch makkelijker kunnen? Hierdoor is er een nieuw soort wandbekleding op de markt gezet. Dit zijn een soort strips die gemakkelijk aan de muur kunnen worden geplakt. Deze strips kunnen zijn van verschillende materialen gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld strips van hout of steen. Natuurlijk is er een enorm aanbod in verschillende stukken hout of steen. De houtstrips zijn van 100% recyclebaar hout. Doordat er echt hout en steen wordt gebruikt geeft dit uw kamer een andere dimensie. Verder is er ook nog een 3D categorie dat een extra warme sfeer geeft aan uw kamer. Tover uw ruimte om in een rustgevende lounge gemaakt van prachtig hout of steen.

Verder is het gebruik van de strips enorm gemakkelijk. Dit komt doordat er aan de achterkant van hout 2 plak strips zitten verbonden waardoor het hout gemakkelijk aan de wand blijft plakken. Hierdoor zijn er geen potten verf nodig en 40 manuren om dat aan de wand te brengen. U hoeft er alleen voor te zorgen dat de strips recht worden geplaatst en u hoeft alleen de bescherming van de plakstrook eraf te halen en uw nieuwe wandbekleding is zo gebeurd.

Er zijn verschillende soorten aanbieders online die deze wand strips verkopen, met verschillende prijsklasse. Hierdoor zit de perfecte wandbekleding er altijd tussen.