Werkwijze

Werkwijze

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, maken wij vrijblijvend een afspraak met u. Hier kunnen wij uw project tot in de puntjes bespreken, geven advies waar nodig en verzamelen alle gegevens die nodig zijn om een gepaste offerte te maken. Nadat u akkoord gaat met deze offerte, plannen wij uw opdracht in.

Mocht u tijdens de uitvoering van uw project nog aanvullende eisen of wensen hebben, dan kunnen wij daar flexibel op inspringen. Wijzigingen in het budget of de planning worden dan tijdig met u besproken, eventueel met een extra offerte ter controle.

De kracht van FW bouw is dat wij goed persoonlijk contact onderhouden, meedenken, uitvoeren wat de klant wil, onze afspraken nakomen en vakwerk leveren.

Kortom: Vriendelijk – Veelzijdig – Vakkundig

Bedrijfsprofiel

FW bouw is een jong en dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar werkervaring. Het bedrijf heeft diverse opdrachten gerealiseerd op het gebied van interieurbouw, verbouw, renovatie en nieuwbouw. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere markt, maar verhuren ons ook aan andere bedrijven.

Ons motto is: Vriendelijk, veelzijdig en vakkundig…
Maar streeft vooral naar tevredenheid van de klant.

Samenstelling
FW bouw werkt met een professioneel team allround timmerlieden (met ruim 10 jaar werkervaring). Gediplomeerd en VCA gecertificeerd. Wij werken samen met gerenomeerde onderaannemers die hun kwaliteit bewezen hebben, waardoor wij u op alle facetten binnen de bouw van dienst kunnen zijn.

Construction-All-Risks-verzekering 
FW bouw beschikt over een Construction-All-Risks-verzekering (CAR).

De Construction-All-Risks-verzekering biedt een zeer uitgebreide dekking voor alle bouw gerelateerde risico’s. De verzekering geeft een totaaldekking, waarbij alle bij de bouw betrokken partijen onder één polis verzekerd zijn (zoals de opdrachtgever, architect, hoofdaannemer, personeel, onderaannemers en leveranciers). Zelfs tegen schade/vernieling en/of diefstal op het bouwterrein.

Veiligheid en zekerheid wordt zo gewaarborgd.