Behang voor de kinderkamer

Breng de opwinding van Jake en de Nooitgedachtland Piraten in uw kamer met deze reusachtige gaaf behang van Captain Hook. Permanent meer dan vier meter hoog, is deze muur sticker zeker elke fan please! Toepassing is eenvoudig: enkel schil elke pre-cut deel van Hook van de plaat, het glad op de muur, ga dan verder met het volgende stuk. Het ontwerp is volledig afneembaar en verplaatsbaar, en zal nooit schade aan uw muur. Paar Haak met een van onze andere Jake en de Nooitgedachtland Piraten behang kinderkamer om een volledig thema in elke ruimte te creeeren.

Deze niet al te eng piraat en metgezellen zal een glimlach op je kleine piraat-liefhebber’s gezicht. The Pirates ontwerp pakket bevat alle noodzakelijke elementen piraat – grote schip, piraat, papegaai, aap, schatkist, en veel detail stukken om de scene te voltooien.

Shiver Me Timbers! Bekijk onze eigenzinnigheid Peel en Stick Pirates grens! De schatkaart, de eilanden, en natuurlijk … De buit! Wat een avontuur! Klik hier voor de gecoordineerde schil en stok muurstickers (apart verkrijgbaar) voor nog meer plezier – en een totaal gecoordineerd look. Yo! Ho! Ho!

Dit Oopsy Daisy, Art for Kids stuk is een top kwaliteit canvas reproductie met behulp van de Giclee methode waarbij beelden worden geproduceerd een voor een. Aangezien er geen schermen worden gebruikt in de Giclee methode, deze prints te produceren diepe, verzadigde kleuren en uitzonderlijk detail, waardoor het stuk eruit als een origineel schilderij. Elk doek is gewikkeld in een 1,5 inch houten bar, dus geen frame nodig is.